Kitarat.info > Kitarat ja laitteet

Kitarat

Alla olevilta sivuilta löydät Kitarat.info -sivustolla esitellyt skebat. Mukana on teräskieliset akustiset ja elektroakustiset kitarat, klassiset kitarat sekä sähkökitarat. Emme ole valinneet mitään tiettyä merkkiä vaan mukana on kitaroita niin tunnetuilta valmistajilta kuten Fender, Gibson, Yamaha ja Ibanez kuin myös vähemmän tunnetuilta brändeiltä kuten Aria.

 

Akustiset kitarat Sähkökitarat Klassiset kitarat
 Teräskieliset akustiset kitarat Sähkökitarat Nylonkielinen klassinen kitara
Lasten kitarat Efektit  Kielet
Lasten kitarat

 

Mistä kitara edullisesti?

Edullisia kitaroita voi tilata verkosta niin kotimaisista verkkokaupoista kuin ulkomaisistakin. Ennen kuin tilaa netistä kannattaa kuitenkin testata kitaraa. Jokainen soittaja on erilainen ja pitää eri tyylisistä ja tuntuisista kitaroista, joten vaikka kaveri sanoo, että jokin kitara on hyvä – kannattaa pyytää, että saa testata sitä ensin.

Lue myös kitaran osto-opas.

Kun olet varma siitä, minkä kitaran haluat kannattaa alkaa vertailemaan hintoja. Kotimaiset (verkko)kaupat ovat yleensä jonkin verran hintavampia, mutta toisaalta mikäli kitarassa on jokin vika ja se täytyy palauttaa tai korjauttaa takuun puitteissa, on se helpompaa jos kauppa on lähellä.

Ulkomaisista kaupoista suomalaisten (kuin myös muiden) suosikki puolestaan on saksalainen Thomann, jonka valikoimasta löytyy skebaa kuin skebaa edulliseen hintaan. Toimituskulut ovat edulliset ja toimitusvarmuus huippuluokkaa. Olen myös itse tilannut vuosien saatossa usein Thomannilta. Itse kaupassa tai toimituksissa ei ikinä ole ollut moittimista. Muutamia sunnuntaikappaleita on toki tullut matkan varrella vastaan, mutta palautukset ovat aina toimineet vaikkakin vaivaahan siinä aina joutuu näkemään.

 

Lue myös:
Aloittelijan akustinen kitara