Lenny Kravitzilta uusi levy: Black and White America (2011)

Lenny Kravitz: Black and White America myyntiin elokuussa

47-vuotiaalta Lenny Kravitzilta on tulossa uusi albumi näillä näppäimillä. Black and white America-nimeä kantava levy on artistin yhdeksäs studioalbumi ja sisältää jopa 16 kappaletta (katso koko biisilista jutun lopusta).

Uusi Black and White America tulee myyntiin 22. elokuuta 2011, mutta voit varata levyn ennakkoon täältä (CDON.fi). Mies kertoo, että levyn inspiraatio on suurelta osin tullut läheisestä kotiympäristöstä sekä Pariisista, jossa myös osa kappaleista on miksattu.

Syksyllä Eurooppaan saapuva Kravitz on julkaissut tähän mennessä siis 8 albumia, joista on lohkaistu lukuisia radiohittejä. Miehen levyt ovat tähän mennessä myyneet jo 35 miljoonaa kappaletta ja hän on voittanut siinä ohessa myös 4 Grammy-palkintoa. Suurimpia hittejä aikaisemmilta levyiltä ovat mm. Are you gonna go my way, Let love rule, Fly away sekä American woman.

Suomessa vuonna 2008 vieraillut Kravitz ei ole ainakaan tähän mennessä annettujen tietojen mukaan saapumassa tällä kertaa tänne Pohjolaan, tosin artistin verkkosivustolla ei toistaiseksi ole julkaistu vielä ensi vuoden puolella järjestettäviä keikkoja. Euroopan konserttien päivämäärät löytyvät artistin kotisivuilta osoitteesta http://www.lennykravitz.com/tourdates.

Biisit uudella Black and White America -levyllä:

1. Black and White America
2. Boongie Drop
3. Come On Get It
4. Dream
5. Everything
6. I Can’t Be Without You
7. In the Black
8. Life Ain’t Ever Been Better Than It Is Now
9. Liquid Jesus
10.Looking Back On Love
11.Push
12.Rock Star City Life
13.Stand
14.Sunflower
15.Superlove
16.The Faith of a Child

Maistiaisia uudesta levystä tarjoilee ensimmäinen singlelohkaisu Stand.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *