Joululaulut kitaralle – soinnut ja sanat

Joululaulut kitaralle – soinnut ja nuotit

Joululaulujen sanat ja soinnut kitaralle

Alle on listattu joululauluja, joiden soinnut ja sanat löysin netistä. Kaikista ei ole suomenkielisillä sanoilla varustettua soinnutusta valmiina, joten saattaa joutua yhdistelemään sanoja ja nuotteja eri lähteistä mikäli haluaa suomeksi laulaa tai ei osaa ulkoa. Toinen vaihtoehto on toki ostaa jokin joululaulukirja. Sivun lopusta löytyy linkit verkkokauppoihin, joista laulukirjoja löytyy.Nuotteja joululauluihin

Muut joululaulut

     • Rekiretki
     • Sika
     • Jollei jouluna ole lunta
     • Reippahasti käypi askeleet
     • Nissepolkka
     • Sinivuorten yö
     • On hanget korkeat nietokset
     • Tip Tap (Soihdut sammuu)
     • Tonttu Torvinen

Joululaulujen sanat

   • Ehkäpä kattavimman joululaulujen sanoituskokoelman löydät täältä: Joululauluja.fi

Joululaulukirjat

Puuttuiko listasta jokin kappale? Löysitkö siihen soinnut ja/tai sanat? Voit kasvattaa tätä listaa lisäämällä nuottien linkit kommenttiosioon.

Leppoisaa ja rauhaisaa joulua! 

23 thoughts on “Joululaulut kitaralle – soinnut ja sanat”

 1. Itse ostin tuon Joululaulupokkarin. Kätevän kokoinen ja siitä löytyy kyllä riittämiin hyräiltävää täksi jouluksi. Ainoa miinuspuoli on, että soinnut ovat useimmiten vain kappaleen alussa joten jos joutuu lukemaan seuraavan säkeistön sanoja niin vähän hankalaa kun pitää silmäillä edestakaisin sointuja ja sanoja..hintansa väärti kuitenkin.

 2. Ollaan samalla asialla. Sinun sivustosi saattaa kehittyä jo ensi vuonna tosi kattavaksi. Ryhdytään etsimään englannin- ruotsin ja saksankielisten laulujen nimillä sointuja netistä ja linkitetään ne sitten suomenkielisten laulun nimien alle. Tuolle omalle http://joi.nu/JC -sivustolle kerään itsesoinnuttamiani klassisia hengellisiä kappaleita, joista jo kymmenkunta on joululauluja. Voit vapaasti hyperlinkittää ne tulostettavat arkit omaan joululaululuetteloosi. Teet tosi arvokasta työtä!

 3. Hei Pelle, iso kiitos kommenteista ja vielä isompi avusta!

  Lisäsin soinnuttamiasi versioita listaan. Tätä sivua on tässä reilun viikon aikana käynyt lukemassa jo yli 2000 kävijää eli näyttäisi, että kysyntää joululaulujen soinnuille löytyy ja varmasti tulee lisäyksesi tarpeeseen.

  Hauskaa joulua!

 4. Hei! Harmillista kuinka osa linkeistä (helsinki.fi menevät) antaa 403 Forbidden virheen 🙁

 5. Kiitos huomautuksesta Inari! Toiseen (Sydämeeni joulun tein) löytyi vaihtoehtoinen versio ja linkki korjattu, toiseen en äkkiseltään löytänyt vielä. Päivitetään toki heti kun löytyy.

  //Jimi

 6. Moikka Pönttö ja Tuula. Puhutaan varmaan siis suomenkielisestä versiosta kappaleesta “Walking in the air”? Tässä yhdet soinnut kyseiseen alkuperäiseen kappaleeseen sekä sanat Johanna Kurkelan sovitukseen. Näistä voinee yhdistellä oman sopivan version:
  – Sanat: http://lyricstranslate.com/en/johanna-kurkela-avaruus-lyrics.html
  – Soinnut: http://tabs.ultimate-guitar.com/h/howard_blake/walking_in_the_air_crd.htm

  Kiitos vinkistä, lisätään listaan tuohon yllekin.

 7. Ensimmäinen linkki otsikon ”Joululaulujen sanat” alla ei enää toimi.

 8. Etsin sellaista vanhaa tonttuleikin sanoja ja nuotteja, kuin Tontut ja Keijut

 9. Olisiko mahdollista saada eli teidän lähettää minulle Joululautut Arkihuolesi heitä koko vihkonen.Teen näin joulun alla hyväntekeväisyyskeikkoja siksi. Ystävällisin terveisin
  Lasse Palander

 10. Hei Lasse, valitettavasti meiltä ei löydy kyseistä vihkosta. Kaikki joululaulujen soinnut ovat linkkejä muualta verkosta löytyviin sointuihin.
  – Ylläpito

 11. Tiettekö ketään ketä osaisi tehdä Antti Railio Enkelikellon sooloon tabit? Tosi hieno soolo siinä, mut harmi kun ei pysty soittamaan ilman tabua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *