Kitaraworkshop Seinäjoella

Kitaraworkshop Seinäjoella

Seinäjoen Rytmi-instituutti järjestää marraskuussa Tuppu Orrenmaan Kitaraworkshopin, jossa harjoitellaan sekä kappaleiden soittoa että sointujen rakentamista.

TUPPU ORRENMAAN KITARAWORKSHOP

12.-13.11.2011 Rytmi-instituutilla

Rytmi-instituutin logoTyöstettävät kappaleet:

  • Pat Metheny: Spring Ain’t Here
  • Robben Ford: Tee Time For Eric
  • Sointumelodiabiisinä Beatles: Michelle
  • Orrenmaan biiseistä esim: Miss Bean ja Rythm Alley Bros.

Kappaleiden myötä käydään myös läpi sointujen rakentumista (ja rakentamista) ja perehdytään improvisointiin ja asteikkojen käyttöön.

La ja su klo 11 – 18. Sessioiden välissä ruokatunti.
Hinta: 40 €
Ilmoittautuminen 3.11.2011 mennessä kurssit@rytmi-instituutti.fi tai 040-7334746. Kerro nimesi ja yhteystietosi.

Lisätietoja kurssista löytyy Rytmi-instituutin sivuilta täältä ja miehen omaa musiikkia löytää mm. MySpacesta.

Mikä Rytmi-instituutti?

Rytmi-instituutti on vuonna 1990 perustettu populaarimusiikin koulutus- ja tutkimuslaitos. Instituutin tehtäviin kuuluu populaarimusiikin koulutus-, tutkimus-, julkaisu- ja tiedotustoiminta, sekä alan kansainvälisten ja kotimaisten suhteiden ylläpitäminen. Seinäjoella sijaitsevaa Rytmi-instituuttia ylläpitää Rytmi-instituutin kannattajayhdistys ry.

Rytmi-instituutti järjestää koulutusta sekä paikallisella että valtakunnallisella tasolla. Tavoitteena on samalla kehittää populaarimusiikin opetusmenetelmiä. Valtakunnallisesti laajaa kiinnostusta ovat herättäneet erilaiset lyhytkurssit, musiikkileirit ja seminaarit, joita on järjestetty populaarimusiikkiin liittyvistä eri aihepiireistä. Seinäjoella Rytmi-instituutti järjestää viikoittain soitinopetusta ja bändiohjausta. Myös musiikkikerhoja 2-5 -vuotiaille lapsille sekä tilauskursseja järjestetään tarpeen mukaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *