Kitarat.info > Vinkit ja oppaat > Kitaransoiton opetusta

Kitaransoiton opetusta

=================================================================

Roo Chapus – Kitaratunteja Helsingissä

Roo Chapus on alunperin ranskalainen muusikko ja tuottaja, joka antaa kitaratunteja Helsingissä. Chapus on opettanut kitaransoittoa niin musiikkikouluissa, yksityisesti kuin netissäkin ja julkaissut myös opetus DVD:n sekä harjoitteluohjelman CD-Rom:illa.

Soiton opetus tapahtuu suomeksi, englanniksi tai ranskaksi ja yksi oppitunti kestää aina 55 minuttia.

Chapusin nettisivut löydät osoitteesta Kitaratunnithelsingissa.fi ja  demovideoita löytyy täältä.==================================================================

Guitar Trainer – Joni Kosonen (Helsinki)

Joni Kosonen opettaa Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevassa Guitar Trainer-kitarakoulussaan vasta-alkajia, pidempään soittaneita, sekä edistyineitä aikuisia ja nuoria kitaransoittajia. Myös 7-12 vuotiaille lapsille on oma erityinen opetusmuotonsa, joka perustuu musiikin soittamisen hauskuuten ja lasten luovuuden kehittämiseen.

Opetus muovatuu oppilaan omien toiveiden mukaan todella monipuolisesti ja joustavasti niin sisällöllisesti kuin ajallisesti ja rahallisestikin. Kaikilla on siis mahdollisuus osallistua, tärkeintä on kiinnostus soittamiseen!

Musiikkityyliltään opetuksessa käsiteltävät asiat painottuvat suurimmaksi osaksi seuraaviin tyyleihin: rock, blues, pop, indie, heavy, metalli, progressiivinen.

Oppitunteja järjestetään MA-PE klo 14:30-21:00 välisenä aikana.

Lue lisää: www.guitartrainer.fi

=================================================================

Kitaran opetusta Espoossa – Pohjois-Espoon musiikkikoulu

Kitaran alkeisryhmässä opetellaan kitaransoiton ja rytmiikan alkeita yhdessä. Opeteltavat asiat ovat samoja kuin yksityisopetuksessa. Opetus etenee ryhmän mukaan ja erona yksityistunneille oppilaat pääsevät alusta asti nauttimaan yhteissoitosta.

Lue lisää täältä

==================================================================

Kitaratunnit Turku – Lifeline Productions

Ei pääsyvaatimuksia, n. 6:n vuoden ikä ja lukutaito on toivottavaa, mutta ei pakollista. Käytännössä pienillä soittajilla sormien pituuden puute voi aiheuttaa isoja hankaluuksia soittimen kaulan otelaudan hallintaan. Näin ollen aktiivisen treenaamisen aloittamista kannattaa ehkä lykätä vähän myöhemmäksi, kunnes sormien pituus ja voima alkaa riittämään. 10v ja siitä ylöspäin, on jo parempi. Yleisin aloitusikä on 12-15v.

Lue lisää täältä

==================================================================

Kitaranopetusta Tampereella – Musiikkitoteemi

Musiikkitoteemin musiikkikoulu on yleistä taiteen perusopetusta antava yksikkö Tampereella.

Opetus on suunnattu lapsille ja nuorille, mutta mukaan voi tulla myös aikuisoppilaaksi.
Aikaisempi soittokokemus ei ole välttämätöntä. Pääpaino toiminnassa on kitaraopetus lähes kaikissa muodoissaan, muita soittimia tällä hetkellä ovat huilu, rummut ja lyömäsoittimet.

Lue lisää täältä==================================================================

Kitaratunteja Oulussa

Oulussa kitaratunteja on tarjolla mm. seuraavista paikoista:

Musiikkikoulu 2000 – Yksityisopetusta sekä lapsille että aikuisille. Henkilökohtaiset opetussuunnitelmat. Tarjolla sekä soitinopetusta että bändiopetusta.

Oulun kansalaisopisto – edullisia tunteja

==================================================================

Rockway – kitaransoiton opetusta netissä

Rockway on kitaran, basson, rumpujen ja koskettimien opetukseen keskittynyt sivusto. Kaikki opintomateriaali löytyy netistä videoina, joten kellonajat eivät aseta rajoituksia opiskelun suhteen.

Rockwayllä käytettävissäsi on yli 1200 laadukasta oppituntia yli 40:ltä opettajalta, ja lisää oppitunteja tulee joka viikko.

Lähtökohtaisesti Rockway hinnat ovat alkaen 29,90€ / kk (mitä pidempi tilaus, sitä edullisempi paketista tulee). Hinnalla saat mm.

– rajattoman käyttöoikeuden kaikkeen Rockwayn opetusmateriaaliin tilauksesi ajaksi

– käyttöösi kaikki 1278 opetusvideota eri oppiaineista, ja

– saat käyttöösi MIDI-taustanauhat ja Live-taustanauhat.

Tutustu ja rekisteröidy palveluun osoitteessa www.rockway.fi .